Skip to content
Politică

Percheziții la o grupare de trafic de droguri. Trei bărbați arestați preventiv

Procurorii DIICOT au destructurat o grupare specializate în trafic de droguri, descoperind 1,7 kg de fragmente vegetale folosite la prepararea substanțelor cu conținut psighoactiv, o cultură indoor cu trei plante de cannabis și aproape 100 de grame de substanțe cu conținut psihoactiv.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că trei bărbați au constituit un grup infracțional organizat specializat în traficul de substanțe ilicite. Cei în cauză sunt bănuiți că ar fi procurat, depozitat, transportat, preparat, oferit spre vânzare şi vândut, fără drept, substanţe cu conţinut psihoactiv şi ar fi cultivat şi deţinut droguri de risc (cannabis), urmărind realizarea unei plantaţii de cannabis în scopul punerii în vânzare a drogurilor, arată un comunicat al Poliției Române.

În urma percheziţiei domiciliare, în locuinţa în care se aflau cei trei bărbați, au fost depistate 1.711 g. de fragmente de natură vegetală folosite la prepararea substanţelor cu conţinut psihoactiv, 86 g. de substanţe cu conţinut psihoactiv, o cultură indoor amenajată cu sistem de iluminare şi încălzire specială compusă din trei plante de cannabis aflate în vegetaţie, în diferite stadii de dezvoltare, cu greutatea de 5,45 g. (masă verde).

La data de 11 septembrie, s-a dispus reţinerea celor trei pentru 24 de ore, iar la data de 12 septembrie, Tribunalului Tulcea a luat măsura arestării preventive a acestora pe o durată de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *