Skip to content
Politică

Percheziții la persoane suspectate de trafic de droguri

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Gorj efectuează, vineri, 20 de percheziţii domiciliare pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată trafic de droguri de risc şi substanţe psihoactive.

Din cercetări a reieşit că în perioada 2014 – 2015, cei în cauză, în mod frecvent, se deplasau pe raza municipiilor Craiova, Timişoara şi Bucureşti de unde procurau diferite cantităţi de droguri, pe care ulterior le comercializau pe raza municipiului Târgu Jiu. Poliţiştii vor pune în aplicare 16 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul D.I.I.C.OT. – B.T. Gorj, pentru audieri”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Gorj, potrivit romaniatv.net.

Ancheta este desfăşurată de poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Gorj, sprijiniţi de cei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, sub supravegherea unui procuror D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj.

Percheziţiile sunt desfăşurate pe raza judeţelor Gorj, Mehedinţi şi municipiul Bucureşti, la mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi substanţe psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *