Skip to content
Societate

Percheziții la sediul companiei NIS Petrol, controlată de Gazprom, ca și la mai multe locuințe aparținând unor angajați ai companiei

Pro tv

Polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate din Timișoara și jandarmii de la Trupele Speciale de Intervenție au declanșat mai multe percheziții, inclusiv la sediul NIS Petrol, companie sârbă, controlată de grupul rusesc Gazprom Neft. Potrivit unor surse, perchezițiile ar avea legătură cu transmiterea ilegală de date informatice și informații privind zăcămintele de țiței din România, potrivit profit.ro.

Perchezițiile de luni au loc în birourile companiei NIS Petrol (Nafta Industrija Srbije) din Timișoara, cât și la mai multe locuințe aparținând unor angajați ai acestei companii, atât din Timișoara, cât și din București.

Anchetatorii ridică mai multe documente și computere.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, perchezițiile ar avea legătură cu un dosar al DIICOT în care s-ar cerceta transmiterea ilegală de date informatice, de informații privind zăcămintele de țiței din România, precum și accesarea ilegală a unor sisteme informatice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *