Skip to content
Politică

UPDATE Percheziții la Timișoara pentru destructurarea unei rețele de traficanți de droguri

UPDATE 10:40

Redăm mai jos comunicatul publicat pe site-ul DIICOT:

 

„La data de 20.01.2016  procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Timişoara  împreună cu ofiţeri de  de poliție judiciară  din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara au efectuat un număr de 16 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Timiş  în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional  organizat specializat în traficul de droguri de mare risc – comprimate ecstasy şi cocaină.

    În cauză, există suspiciunea rezonabilă că membrii  grupului infracţional au deţinut  pentru consum propriu şi au comercializat droguri de risc şi de mare risc  consumatorilor de pe raza municipiului Timişoara, cu sume cuprinse între 60 şi 80 lei comprimatul ecstasy , 450 lei / 500 lei gramul de cocaină şi 50-80 lei gramul de cannabis.

    Suportul de specialitate  a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

    Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, precum şi al jandarmilor.

    Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie”.

—————-

Procurorii DIICOT Timişoara au deschins  miercuri dimineață la 16 adrese din municipiu, vizate fiind 13 persoane căutate pentru trafic de droguri de mare risc.

Rețeaua de traficanți era foarte bine pusă la punct, fiind monitorizată de mai bine de un an, cu sprijinul ofițerilor acoperiți.

 

Din primele informații, la audieri vor ajunge astazi 30 de persoane, informează Digi 24 Tv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *