Skip to content
Politică

Perchezițiile la Primăria Timișoara, durată-record. Ce au confiscat procurorii

Procurorii anticorupţie au ridicat mii de documente de la Primăria Timişoara, după o percheziţie începută marţi dimineaţă, care a durat 16 ore şi care viza vânzarea unor locuinţe naţionalizate către chiriaşii acestora.

Documentele, în speță, dosarele în baza cărora au fost vândute unor persoane, potrivit Legii 112/1995, imobile care fuseseră naţionalizate de către statul comunist, au fost strânse în 40 de saci care au fost încărcaţi într-un microbuz cu care vor fi transportate la Bucureşti, pentru a fi verficate.

”În momentul de față se desfășoră o percheziție în cadrul anchetei DNA la nivelul țării. Echipa care face percheziți a avenit să ridice documente, înscrisuri, și nu persoane. Se ridică tot ce se consideră interesant pentru anchetă, începând din 1996 și până în prezent.

Vreau să precizez din start că în mandatul meu nu s-a întâmplat absolut nimic, și în plus, mai precizez că eu însumi am cerut să se facă investigații privind toate trecerile din avuția publică în proprietatea privată a persoanelor și firmelor chiar”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, conform b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *