Skip to content
București

Pericol în București: otravă pentru șobolani, împrăștiată în parcuri

Observator

Primăria Capitalei a atras atenția asupra faptului că pe aleile și pe spațiile verzi din două parcuri din București a fost împrăștiată otravă pentru șobolani.

Concret, este vorba despre parcurile Cișmigiu și Regele Mihai (fost Herăstrău), acolo unde au fost găsite grăunțe otrăvitoare din capcanele securizate destinate șobolanilor informează News.ro.

„Primăria Capitalei atrage atenţia cetăţenilor care trec prin parcurile Regele Mihai (fost Herăstrău) şi Cişmigiu, că persoane necunoscute au împrăştiat pe spaţiul verde şi alei grăunţe otrăvitoare din capcanele securizate destinate combaterii şobolanilor, extrem de periculoase pentru copii şi animale. Până la remedierea completă a situaţiei, Primăria Capitalei solicită maximă atenţie în special în cazul copiilor şi al animalelor”, a transmis Primăria Capitalei.

Totodată, primăria a anunțat că angajații ALPAB au strâns toate capcanele pentru șobolani care erau sparte, sesizând totodată firma de pază și Poliția Locală pentru a intensifica acțiunile de patrulare și a verifica în continuare aleile și spațiile verzi din parcuri.

„Firma Coral, responsabilă de acţiunile de deratizare din Bucureşti, a sesizat Poliţia, pentru identificarea şi pedepsirea vinovaţilor”, a mai precizat PMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *