Skip to content
Sănătate

Persoanele vaccinate vor primi o adeverinţă. Ce cuprinde documentul anunțat de autorități

Inquam Photos/Octav Ganea

Șeful Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea, Valeriu Gheorghiță, a explicat că toate persoanele care vor fi vaccinate anti-Covid vor primi o adeverință care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul.

Va fi un document medico-legal care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul. Adeverința de vaccinare va fi emisă atât pe suport de hârtie, în română și engleză, înmânată la momentul vaccinării sau în format electronic. Va fi ca un bilet de ieșire din spital„, a precizat medicul militar.

El a subliniat că, în acest moment, nu se pune problema ca persoanele nevaccinate să fie supuse unor condiționări sau restricții, scrie digi24.ro.

România este pregătită, în momentul de față, pentru a începe vaccinarea pe data de 27 decembrie, a anunțat Valeriu Gheorghiță.

1 comentariu la “Persoanele vaccinate vor primi o adeverinţă. Ce cuprinde documentul anunțat de autorități

  1. @ Deci, sunteți de părere că aceia care au votat programele de guvernare de vaccinare și-au dat acordul de principiu pentru vaccinare , iar listele cu alegătorii care au votat ar trebui să fie publice ca aceia care au votat să confirme dacă se vor vaccina conform ofertei electorale de vaccinare pe care au votat-o, ?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *