Skip to content
Politică

Personajul-cheie care a lipsit de la conferința lui Nicușor Dan din Sectorul 5. Jurnalistul Silviu Mănăstire: Oare de ce îi este rușine lui Nicușor?

facebook.com

Într-o postare pe pagina Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire atrage atenția că la conferința organizată de Nicușor Dan joi în Sectorul 5, a lipsit chiar candidatul PNL la Primăria Sectorului 5, „celebrul anonim Dan Croitoru”. „Oare de ce îi este rușine lui Nicușor, și nu se afișează tocmai în sectorul 5 cu șeful adjunct al PNL … sector 5?”, se întreabă jurnalistul de investigații.

Facem precizarea că în decursul carierei sale politice, Croitoru a schimbat mai multe partide politice. Și-a început cariera la PNȚCD, apoi a ajuns la PNL, dar a plecat la ALDE. De aici a revenit în 2016 în sânul PNL. Croitoru a fost și primar interimar o bucată de vreme la Sectorul 5, în momentul în care Vanghelie avea probleme cu justiția. De altfel Dan Croitoru este un apropiat al fostului edil Marian Vanghelie. Acum Croitoru, chiar și cu sprijinul PNL are șanse slabe să câștige fotoliul de primar pentru 4 ani de zile.

DETALII AICI: Daniel Florea nu are rival puternic pentru Sectorul 5. Omul cu care liberalii vor să câștige Primăria

„Bun, urmează campania electorală pentru alegerile locale. Nervii sunt întinși la maxim.

Nicușor Dan a fost În conferința de presă în sectorul 5 din București, adică la Mari(e)an Vanghelie acasă. A vorbit despre Planul Urbanistic Zonal al sectorului, o chestie pe care băieții din Zețari sau Ferentari sigur o vor confunda cu filmul “Întâlnire de gradul trei”.

În timpul conferinței au venit băieții de la salubritate și au dat cu vermorelul- auto, pe Covid- așa, au fost claxoane, ceva înjurături pe sub masca de protecție, oarecum ceva normal pentru sectorul 5. Băieții cu iataganele nu au participat la conferință. Spre binele lui Nicușor.

Interesant este altceva, și sigur se vede bine în pozele alăturate, Nicușor Dan era flancat de doi băieți tineri, gen bodyguard corporatist îmbarcat de la Zara- pe- reducere. Din poza, alături de Nicușor, lipsește însă personajul- zero, tocmai candidatul PNL la primăria sectorului 5 din Capitala, celebrul anonim Dan Croitoru! (băiatul cu freza grizonata din prima poza)

Oare de ce îi este rușine lui Nicușor, si nu se afișează tocmai în sectorul 5 cu șeful adjunct al PNL … sector 5? Candidatul oficial la postul de primar de sector!

Pentru ca acest Dan Croitoru (deontolog și el dealtfel) a fost ani de zile viceprimarul lui “Vanghelie de la 5”, băiat bun de comitet, a semnat mult la viața lui… in locul lui Vanghelie. Evident!

Lui Nicușor, băiat fain și sincer, ii plac principiile morale, dar, doar când le sunt aplicate altora…”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina sa de Facebook.

Bun, urmează campania electorală pentru alegerile locale. Nervii sunt întinși la maxim.Nicușor Dan a fost in…

Publicată de Dosar de Politician pe Joi, 18 iunie 2020

Amintim că a avut loc o nouă conferință cu bruiaj pentru Nicușor Dan, pe care candidatul opoziției a încercat să o susțină joi dimineață în sectorul 5. În timp ce vorbea, mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5 își ambalau motoarele, iar la un moment dat o mașină care dezinfectează străzile a trecut și i-a stropit pe jurnaliști.

Candidatul PNL-USR a spus că va face o plângere, pentru că polițiștii nu au intervenit pentru a-i opri pe angajații primăriei: „Este PSD, este pilonul comunist din PSD, care nu acceptă ca cineva să aibă un alt punct de vedere. Voi face plângere împotriva primarului Sectorului 5 și a șefului acestei firme de salubritate, fiindcă, printr-o acțiune deliberată, au tulburat liniștea publică”, a spus Nicușor Dan, la finalul conferinței.

DETALII AICI: VIDEO Ziua și circul: conferința lui Nicușor Dan, bruiată de mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5. Jurnaliștii, stropiți cu dezinfectant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *