Skip to content
Politică

Personajul ”din alt film”

Recent, domnul primar Iohannis ne- a făcut, din postura de prezidențiabil, o emoționantă mărturisire: e ”din alt film”: „Sunt din alt film, cum se spune, aşa, colocvial şi există foarte mulţi pe care îi deranjez. Credeţi că sunt foarte fericiţi ceilalţi competitori că eu am venit de la Sibiu acum un an de zile şi am 30% în toate sondajele? Este clar că am luat aceste procente de la ei…”
Profesorul care a trecut, peste noapte, de la ”șase sași în șase saci” la ”un primar/ președinte de partid istoric/prezidențiabil în șase case” crede că deja ARE DREPTUL să ne privească, pe toți, de foarte sus.
Acest domn ”Iohannis über Alles”, prin atitudinea sa arogantă, dovedește nu doar că uită de unde a plecat, ci și că disprețuiește partidul în care a ajuns, dându- ne de înțeles că cele 30 de procente pe care ni le flutură pe la nas și le- a adus de acasă…
Domnule, Iohannis,
Cele 30 de procente, măsurate cu câtva timp ÎN URMĂ!, sunt unele dobândite grație etichetei ”PNL”, pe care v- ați lipit- o pe frunte, fără drept, încălcând Statutul unui partid la care nici măcar nu aveați dreptul să visați și înșelând încrederea și prietenia persoanelor potrivite, în momentele potrivite, conform scenariului semnat Traian Băsescu, în ”filmul” la care faceți referire.
Dumneavoastră, domnule Iohannis, nu ”așa v- a fost scris”, prin voință divină, ci așa ”vi se scrie”, pas cu pas și cuvânt cu cuvânt, de la Cotroceni!
De pildă, în penultimul act, scena 1, vi s- a scris… să scrieți și să semnați, alături de proaspătul dumneavoastră aliat, domnul Blaga! Este vorba despre scrisoarea adresată șefilor CE și PPE, prin care blocați obținerea de către România a postului de comisar european pentru dezvoltare regională!
Vi s- a scis și ați executat! Ein Mann, ein Wort, ein Mort!,  vorba regretatului Toma Caragiu…
Felicitări! Vă face bine la conștiința de politruc practicant!
Cât despre procente, vă spun eu cum stau lucrurile, pentru că parte dintre ele mi le datorați și mie, așa cum marea majoritate a celorlalte le datorați foștilor și actualilor mei colegi liberali:
Nu vă bazați prea mult pe ele!
Atâta timp cât dovediți că nu vă pasă de țara pentru a cărei președinție candidați și cât ignorați voința și demnitatea liberalilor acestei țări, nu puteți conta decât pe votul celor care și- au primit sau sunt siguri că își vor primi arginții trădării.
Și, da, aveți dreptate: dumneavoastră chiar sunteți dintr- un alt film! Unul fără nicio legătură cu liberalismul!

4 comentarii la “Personajul ”din alt film”

  1. Lista lui Barosso adusa in dinți de slugarnicul Ponta , Koabitarea Base-Gittenstein-Ponta si numirea basistei Kovesi al DNA … au dizolvat treptat USL .
    Cu USL dizolvat de către PSD – Antonescu nu a mai avut ce rupe si doar a ieșit din plasa PSD a securiștilor postcomuniști precum Băsescu , Sârbu , Rus , Chita , Maior , Oprea …

  2. In ignoranta mea, eu stiu doar doua expresii notorii referitoare la filme. Prima e asta : „Este din alt film”…. A doua suna cam asa: „Din filmele cu prosti ! ” … Sa fi uitat ceva ???

  3. Iohannis e personajul principal din filmul „Ilegalii” sau ” Politrucii retardati”, ratind rolul din „Prezidentiabilul”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *