Skip to content
Economie Societate

Perspectiva intrării companiei Tesla pe piața din România, salutată de Ambasadorul Romaniei din SUA: O veste excelentă!

https://www.romania-insider.com

Ambasadorul României în Statele Unite, George Maior, a salutat miercuri anunțul fondatorului Tesla privind perspectivele intrării pe piața din România.

Ocazie cu care a evidențiat importanța economică și beneficiile rezultate asupra mediului înconjurător, după intrarea pe piața românească a celei mai puternice companii în domeniul utilizării energiilor regenerabile.

„ Anunțul fondatorului companiei americane Tesla, Elon Musk, privind perspectivele de intrare pe piața românească este o veste excelentă în contextul evoluției foarte bune a relațiilor economice și comerciale dintre România și SUA. Prezența Tesla în România ar confirma atractivitatea pe care o are piața românească pentru dezvoltarea utilizării energiilor regenerabile şi implementarea tehnologiilor inovative în acest domeniu. În acest sens, schema generoasă de sprijin financiar pe care o oferă Guvernul României pentru încurajarea automobilelor electrice sau a panourilor foto-voltaice arată avantajele solide pe care le oferă țara noastră”, a declarat ambasadorul George Cristian Maior, conform unui comunicat al Ambasadei României la Washington remis CaleaEuropeană.ro.

Miliardarul Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla şi SpaceX, a afirmat că va fi deschisă în curând în România o reprezentanţă Tesla, răspunzând astfel unei întrebări puse în acest sens, pe Twitter, de antreprenorul român Dragoş Stanca.

La această întrebare, Elon Musk a spus: „Sper să deschidem (reprezentanță Tesla n.r.) în România cât de curând”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *