Peste 1.500 de arme neletale, găsite de poliţiştii de frontieră într-un camion

Sursa foto: Garda de Coasta
Sursa foto: Garda de Coasta

Peste 1.500 de arme neletale supuse autorizării au fost găsite de poliţiştii de frontieră într-un camion, la Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea. În acest caz se fac cercetări pentru contrabandă calificată.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat, luni, că, la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Isaccea au controlat un ansamblu rutier, format din cap tractor şi semi-remorcă, condus de un bărbat în vârstă de 43 de ani, care transporta diverse mărfuri.

“Cu ocazia verificării documentelor de însoţire a mărfii, poliţiştii de frontieră, împreună cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Isaccea, au desigilat compartimentul marfă, procedând la verificarea bunurilor existente în interior. Cu această ocazie au fost descoperite, pe lângă mărfurile transportate, 1.520 pistoale neletale, supuse autorizării, diferite modele şi calibre, precum şi 120 încărcătoare cu o capacitate de 18 cartuşe”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL