Skip to content
Cluj Știri locale

Peste 10.000 de locuri de cazare pentru Untold, disponibile în cămine studenţeşti. Prețurile pentru o cazare de 4 nopți

transilvaniareporter.ro

Peste 10.000 de locuri de cazare pentru Festivalul Untold din luna august sunt disponibile, începând de marţi, în căminele  studenţeşti din Cluj- Napoca. Turiştii au la dispoziție camere cu două şi patru paturi, la preţuri cuprinse între 1.800 şi 2.800 de lei pentru patru nopţi.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, fanii festivalului, care nu au reuşit încă să-şi rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul Untold, la secţiunea Accommodation. Peste 10.000 de locuri de cazare, dintre care şi în căminele studenţeşti din Cluj-Napoca, sunt disponibile.

În Campusul Untold, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu două sau cu patru paturi în căminele Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) şi ale Universităţii Tehnice (UTCN). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul şederii şi recepţie non-stop.

Astfel, sunt disponibile camere premium, în căminul USAMV, la preţul de 2.800 de lei plus taxe pentru 4 nopţi – baie proprie, 2 persoane în camere, şi camere confort, în căminul UTCN, la preţul de 1.800 de lei plus taxe pentru patru nopţi – baie proprie, 4 persoane în cameră.

O altă modalitate de cazare pentru fanii festivalului este în locuinţele clujenilor care vor să ofere spaţiu de cazare turiştilor pe perioada evenimentului.

„Organizatorii festivalului alături de clujeni îşi doresc să reconfirme faptul că oraşul Cluj-Napoca este unul dintre cele mai prietenoase oraşe din Europa. În acest sens, toţi clujenii care îşi doresc să ofere un spaţiu de cazare turiştilor pe perioada festivalului (de la apartamente pana la case), pot să trimită detaliile despre posibilităţile lor de cazare pe mailul [email protected], urmând ca organizatorii festivalului să promoveze aceste variante în rândul celor care vor ajunge în acest an la Cluj-Napoca”, au precizat organizatorii.

În plus, turiştii au la dispoziţie şi deja celebra platformă „Adoptă un Untold-ist”. În ultimii doi ani, peste 3.000 de participanţi, veniţi din ţară sau din străinătate, au fost adoptaţi de clujenii care şi-au deschis cu mare drag uşa.

Festivalul Untold va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca, scrie digi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *