Skip to content
Societate

Peste 100 de migranți au forțat intrarea în țară. Poliția de frontieră a intervenit cu un elicopter

sputnik.md
" "

Poliția de Frontieră anunță că, vineri, peste 100 de migranți din Serbia au forțat intrarea în România. Pentru a-i descuraja, oamenii legii au folosit și un elicopter al Inspectoratului General de Aviație.

În contextul măsurilor suplimentare dispuse de ministrul afacerilor interne, Ion Marcel Vela, pentru combaterea criminalității și destructurarea rețelelor de crimă organizată, precum și pentru combaterea migrației ilegale manifestată la frontiera româno – sârbă, în data de 20 noiembrie, în jurul orei 16.00, în dreptul localității Lățunaș, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara au identificat, pe teritoriul Republicii Serbia, cu ajutorul aparaturii din dotare, un grup de peste 100 de migranți care se îndreptau înspre frontiera comună cu România, în scopul intrării ilegale în țara noastră.

" "

Imediat, polițiștii de frontieră români au acționat preventiv și au anunțat autoritățile sârbe, reușind astfel să împiedice grupul de migranți să pătrundă în România.

Polițiștii de frontieră au beneficiat și de sprijinul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviație.

Măsurile de supraveghere din zonă vor fi intensificate pentru descurajarea pătrunderii pe teritoriul României a altor grupuri de migranți„, anunță Poliția de Frontieră.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *