Peste 100 de persoane evacuate în urma unui incendiu produs la subsolul unei pensiuni din Eforie Sud

pompieri-112
pompieri-112

Peste 100 de persoane au fost evacuate marţi după amiază, în urma unui incendiu produs la subsolul unei pensiuni din Eforie Sud, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, care a precizat că nu au fost persoane rănite. De asemenea, spaţiile de cazare nu au fost afectate de flăcări, potrivit news.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină marţi după amiază, după izbucnirea unui incendiu la subsolul unei pensiuni din Eforie Sud, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale.

„Au ars mobilier şi materiale plastice depozitate în subsolul pensiunii, pe o suprafaţă afectată de aproximati 50 de metri pătraţi. Spaţiile de cazare nu au fost afectate de incendiu. S-au autoevacuat 45 femei, 34 bărbaţi, 38 copii şi trei angajate ale pensiunii. Nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale”, a transmis ISU Dobrogea.

Pensiunea respectivă este formată din parter, două etaje şi o mansardă şi are în total 42 de camere.

Autor

  • Oana Voicu

    Oana Voicu, redactor PS News. Cu o experiență de 5 ani în presa online, a terminat Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: