Skip to content
Societate

Peste 12.000 de cetăţeni români au donat sânge în ultimele cinci zile. Ciucă: Sunt mândru de generozitatea şi mobilizarea românilor

Facebook

Guvernul a anunţat, vineri, că peste 12.000 de cetăţeni români au donat sânge în ultimele cinci zile, o parte importantă fiind pusă la dispoziţie pentru salvarea cetăţenilor Ucrainei. ”Sunt mândru de generozitatea şi mobilizarea românilor care au venit în sprijinul ucrainenilor aflaţi în suferinţă”, transmite premierul Nicolae Ciucă, făcând apel la continuarea acţiunile umanitare atât de necesare poporului ucrainean, în acest moment.

”Românii donează sânge pentru militarii şi civilii ucraineni răniţi în agresiunea militară! Peste 12.000 de cetăţeni români au donat sânge în ultimele cinci zile, o parte importantă fiind pusă la dispoziţie pentru salvarea cetăţenilor Ucrainei”, a anunţat Guvernul.

Campania a fost deschisă în 27 februarie de premierul Nicolae-Ionel Ciucă şi mai mulţi membri ai cabinetului care au donat sânge pentru răniţii ucraineni. ”Mulţumesc românilor care şi-au deschis inimile şi participă la această campanie umanitară! Puterea solidarităţii este o linie de apărare esenţială împotriva oricărei agresiuni. Sunt mândru de generozitatea şi mobilizarea românilor care au venit în sprijinul ucrainenilor aflaţi în suferinţă. Fac apel să continuăm acţiunile noastre umanitare atât de necesare poporului ucrainean, în acest moment”, a afirmat premierul Nicolae-Ionel Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *