Skip to content
București Știri locale

București: Peste 170 de blocuri și case din Capitală, fără apă caldă din cauza avariilor. Cel mai afectat e Sectorul 1

Facebook/ziaruldepenet.ro

176 de imobile (blocuri, sedii de instituții și case) din București sunt afectate de avarii la reţeaua de termoficare, potrivit datelor de pe site-ul companiei Termoenergetica, citate de Agerpres. Cel mai afectat este Sectorul 1 al Capitalei, unde 124 de imobile, printre care şi 6 instituţii, sunt afectate de avarii. În marea majoritate a situaţiilor, furnizarea apei calde a fost întreruptă sâmbătă după-amiază, iar avaria, produsă la reţeaua primară, ar urma să fie soluţionată luni, în jurul orei 18,00. Au fost afectate imobile din zona Bd. Ion Mihalache, Str. Sandu Aldea, str. Av. Stâlpeanu, str. Enescu Athanasie, str. Aviator Popişteanu, str. Gura Motrului.

În Sectorul 2 au rămas fără apă caldă trei blocuri de pe Şos. Fundeni, iar problema urmează să fie remediată luni, în jurul orei prânzului.

În Sectorul 3 au fost afectate 41 de imobile, dintre care şi o instituţie, acestea fiind situate pe Al. Giurgeni, str. Ion Şulea, str. Th. Pallady, str. Trapezului, str. Berevoieşti, Bd. Basarabiei, str. Murgeni, str. Soldat Nicolae Sebe, str. Soldat Tina Petre. Este vorba despre avarii la reţeaua secundară, care ar urma să fie rezolvate luni, în jurul orei 15,30.

În Sectorul 4 s-a produs o avarie la punctul termic, care afectează două blocuri de pe Şoseaua Giurgiului, aceasta urmând să fie remediată în jurul orei 14,00

În Sectorul 5, o avarie la reţeaua primară a afectat patru blocuri şi două instituţii de pe Şoseaua Panduri, iar furnizarea apei calde urmează să fie reluată în jurul orei 21,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *