Skip to content
Politică

Proteste in toata tara. Peste 2.000 de oameni la protestul anti-Ponta din Cluj : „Depontificați România”

Mai multe proteste la adresa lui Victor Ponta, dar şi de susţinere a românilor din diaspora, care nu au putut vota în primul tur al alegerilor prezidenţiale 2014, din cauza proastei organizări a Ministerului de Externe, au fost anunţate pentru sâmbătă, 8 noiembrie, în mai multe oraşe din ţară.

Mai mulţi români şi-au anunţat pe Facebook participarea la protestele la adresa lui Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale 2014, dar şi pentru susţinerea dreptului la vot a românilor din diaspora.

Reamintim ca în primul tur al alegerilor prezindeţiale, din 2 noiembrie, mii de români de peste hotare s-au revoltat din cauză că nu au mai putut ajunge la urne, după ce au stat mai multe ore la coadă, în faţa secţiilor de votare din incinta ambasadelor sau consulatelor României.

Oamenii au criticat proasta organizare a scrutinului, de către Ministerul de Externe. Mitingurile promovate pe reţeaua Facebook sunt programate pentru sâmbătă, 8 noiembrie, în Capitală evenimentul fiind anunţat la ora 18.00, în Piaţa Universităţii. Printre oraşele în care sunt aşteptate manifestări similare se numără: Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Constanţa, Râmnicu Vâlcea, Oradea, Turnu Severin şi Craiova.

Circa 300 de persoane, majoritatea tineri, s-au adunat în Piaţa Universităţii, la protestul anti-Ponta. Oamenii scandează: ”Jos comunismul!, ”România, trezeşte-te!” şi ”Jos, Băsescu!”, iar Victor Ponta este huiduit

 De asemenea, oamenii s-au organizat la mitinguri in Cluj, Iasi, Oradea, Valcea, Severin, Craiova, Constanta, dar si Timisoara, potrivit jurnalistilor adevarul.

1 comentariu la “Proteste in toata tara. Peste 2.000 de oameni la protestul anti-Ponta din Cluj : „Depontificați România”

  1. Nu sunt susținător al vreunuia dintre cei 2 candidați dar chestiile acestea ”antiponta” denotă acțiuni ale speciei omului din garaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *