Skip to content
" "
Politică

Peste 200 de amenzi date de autorități de la intrarea în vigoare a legii antifumat

Poliția locală și structurile MAI au dat 211 amenzi în cuantum de 38.500 de lei și 295 de avertismente pentru încălcarea Legii antifumat de la intrarea în vigoare a acestui act normativ și până în prezent, informează, sâmbătă, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), potrivit romaniatv.net.

Una dintre activitățile derulate la nivel național de IGSU a avut în vedere respectarea prevederilor Legii nr.15/2016 privind modificarea și completarea Legii nr.349/2002 pentru prevenirea și combaterea efectelor consumului produselor din tutun.

" "

Totodată, în ultima săptămână, inspectorii au continuat controalele în cluburi, baruri, discoteci, săli de cinema, săli de spectacol, precum și la unități turistice pentru a se asigura că acestea respectă măsurile de apărare și stingere a incendiilor.

Astfel, personalul specializat din componența serviciilor profesioniste pentru situații de urgență a desfășurat 1.846 controale la nivel național, în urma cărora au fost aplicate 3.662 sancțiuni (3.199 avertismente și 463 amenzi contravenționale), în cuantum de 1.099.603 de lei, menționează IGSU.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *