Skip to content
Economie

Peste 500 de dosare aprobate de AFM pentru persoanele juridice în cadrul Programelor Rabla, Rabla Plus, Casa Eficientă Energetic, Iluminat Public şi Curăţăm România

rabla clasic digi24.ro

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat joi noi liste cu persoane juridice aprobate în cadrul Programelor Rabla, Rabla Plus, Casa Eficientă Energetic, Iluminat Public şi ”Curăţăm România”.

AFM a anunţat joi că în cadrul Programului Rabla pentru persoane juridice au fost acceptate alte 217 dosare pentru 379 autovehicule şi 3 motociclete. De asemenea, au fost publicate 8 contestaţii pentru 17 autovehicule.

Programul Rabla Plus au fost acceptate 11 dosare acceptate pentru 13 autovehicule electrice, dintre care 10 pur electrice şi 3 hibrid plug-in. De asemenea, au fost publicate 6 contestaţii pentru 2 ecotichete electrice hibride şi 7 ecotichete pentru pur electrice.

AFM a mai publicat o nouă listă conţinând 23 dosare aprobate în valoare de 1.169.481,13 lei în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic. Totodată, AFM a mai aprobat un dosar de finanţare cu o valoare de 756.201,03 lei pentru Programul Iluminat Public. De asemenea, au fost aprobate 210 dosare de finanţare, în valoare de 1.995.712,34 lei în cadrul Programului ”Curăţăm România”.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Rabla Clasic, Rabla Plus, Casa Eficientă Energetic, Iluminat Public şi ”Curăţăm România”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *