Skip to content
Politică

Peste 600 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă de Revelion

fanatik.ro

În noaptea dintre ani, 612 persoane au apelat Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), cerând îngrijiri medicale de urgenţă.

Conform managerului instituţiei, medicul Alis Grasu, din toate cazurile ce au apelat 112 pentru îngrijiri medicale, 463 de persoane au prezentat urgenţe de cod roşu şi cod galben, însemnând că erau în situaţii ce pot pune în pericol viaţa, respectiv se pot agrava. Mai mult decât atât, Alis Grasu menţionează că de acest Revelion au fost trei femei ce au avut nevoie de transport la spital pentru a naşte, conform Agerpres.ro.

„La cumpăna dintre ani, în seara de 31 decembrie de la ora 19,00 până astăzi de dimineaţă, 1 ianuarie, la ora 7,00, la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au apelat 612 persoane. Dintre acestea 463 de persoane au prezentat urgenţe de cod roşu şi cod galben. 88 de persoane se aflau în loc public când li s-a făcut rău. Au fost cinci accidente auto, trei doamne duse la spital să nască, opt accidente minore prin manipulare incorectă a petardelor, a artificiilor şi au fost 13 traumatisme minore prin agresiune”, a spus Grasu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *