Skip to content
Politică

Peste 800 de elevi, EVACUAȚI DIN CALEA FLĂCĂRILOR, la un liceu din Hunedoara

" "

Un incendiu a izbucnit, miercuri, în subsolul Colegiului ”Iancu de Hunedoara”, din Hunedoara, într-o încăpere în care erau depozitate materiale inflamabile. Peste opt sute de elevi s-au autoevacuat, iar doi profesori s-au intoxicat cu fum, primind îngrijiri medicale de la echipajele sosite la faţa locului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul a pornit, miercuri, la subsolul Colegiului ”Iancu de Hunedoara”, din Hunedoara, conform news.ro.

" "
" "

”Două echipaje de pompieri ale Detaşamentului Hunedoara au acţionat pentru stingerea unui incendiu produs în subsolul unităţii de învăţământ într-o încăpere în care erau depozitate materiale uşor inflamabile, mai exact hârtie şi deşeuri de cauciuc. Până la sosirea echipajelor de pompieri toţi elevii şi profesorii s-au autoevacuat din clădirea şcolii”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

În total, s-au autoevacuat 807 elevi, 32 profesori, 6 personal auxiliar şi 7 personal administrativ. Un profesor şi o profesoară au avut nevoie de îngrijiri medicale.

”Incendiul a generat o cantitate destul de însemnată de fum care a afectat doi profesori, un bărbat şi o femeie, care au suferit intoxicaţii uşoare cu fum. Ei au primit îngrijiri medicale din partea echipajului SAJ şi transportati la UPU Hunedoara pentru investigaţii suplimentare”, au mai transmis pompierii.

Incendiul a fost lichidat în câteva minute de pompierii hunedoreni.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *