PSnews

PSnews VIDEO

Petrache, noi informații despre discuțiile cu Firea pentru un proiect-cheie EXCLUSIV

psnews.ro

Invitatul celei mai recente ediții a interviurilor PSnews.ro a fost, luni, Marian Petrache, prim-vicepreședinte al PNL și președintele Consiliului Județean (CJ) Ilfov.

Jurnalistul Răzvan Gheorghe l-a întrebat pe politician ce așteptări are, la nivelul județului Ilfov, de la alegerile parlamentare de pe 11 decembrie, ținând cont de  rezultatele obținute de către liberali la scrutinul local de pe 5 iunie.

În replică, Marian Petrache și-a adus în discuție propria propunere, legată de Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD), care să interconecteze mai bine Ilfovul și Bucureștiul. Pe de altă parte, liderul PNL a recunoscut că, până în prezent, nu a discutat pe această temă cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, dar a subliniat că a avut astfel de întâlniri cu precedentul edil general, Sorin Oprescu.

Din păcate, încă nu am avut o întâlnire cu doamna Firea. (…) E obligatoriu s-o avem, în interesul cetățenilor. Dar am avut mai multe întâlniri cu domnul Oprescu (…) și încă de la început i-am spus că această regiune, București-Ilfov, nu se mai poate dezvolta separat (…); trebuie să fie obligatoriu un proiect comun. (…) Trebuie să existe un plan de mobilitate pe această regiune, pentru că, altfel, o blocăm și, din motorul economic al țării, această regiune va sfârși rău. Va trebui să avem un plan de gestionare unitar al deșeurilor în această regiune. (…) Cred că, după parlamentare, sau parlamentarii PNL Ilfov vor susține dezbaterea aceasta profundă pe viitorul acestei regiuni economice de dezvoltare, care, din punctul meu de vedere, trebuie să aibă o administrație unită”, a declarat Petrache.

În același context, Marian Petrache a scos în evidență necesitatea consensului interpartinic pe subiectul sus-menționat.

„Eu cred că viața ne va obliga și, cu cât ne vom așeza mai repede la masă, cu atât va fi mai bine pentru concetățenii noștri”, a încheiat PNL-istul.

Puteți urmări secvența de la momentul 15:18 până la final.

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gigi

    13 ianuarie 2017, 10:11 la 10:11

    O PROPUNERE pentru dl Petrache : Realizarea unei legaturi a Com Dragomiresti Deal(Zurbaua, Sabareni) si Dragomiresti Vale CU BUCURESTIUL PE CENTURA CAPITALEI – unde cat de curand se va circula pe 4 benzi – cu Soseaua Chitilei – linia 45 de tramvai . In momentul de fata exista transport in comun doar cu cartierul militari. Si inca ceva, poate aloca fonduri si pentru drumul judetean din Dragomiresti Deal, UNDE NU EXISTA NICI TROTUARE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi