Petre Emanoil Neagu anunţă că va candida pentru un loc de deputat în Parlamentul României

Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a declarat, joi, că va candida pentru un post de deputat la alegerile parlamentare. ”Am hotărât, stând de vorbă cu mine şi, bineînţeles, după ce am hotărât că aş putea să fac şi altceva împreună cu cei din conducerea partidului (…), am ajuns la concluzia să continuu activitatea mea. (…) Sper eu, din puţina mea experienţă, de peste 20 de ani în administraţia publică locală, să pot şi acolo, măcar un pic, să duc din experienţa mea”, a afirmat Neagu. Anunţul vine după ce senatorul Lucian Romaşcanu a fost desemnat oficial candidatul PSD la şefia CJ.

”A fost decizia mea şi, reţineţi, doar decizia mea. După multe frământări, recunosc, ştiţi că la un moment dat am spus că nu o să mai candidez. Apoi, fiind nu uşor sentimental, pentru că mă leagă foarte multe lucruri de această instituţie la care eu ţin foarte mult pentru că eu aici m-am format la Consiliul Judeţean şi fiind 20 de ani de când am avut funcţii de conducere în această instituţie şi alţi patru ani în primii mei ani când am făcut cunoştinţă cu această instituţie şi am fost consilier judeţean. Sunt 24 de ani de când am intrat în această instituţie şi este normal să rămână ceva din părticica mea de suflet aici. Am hotărât, stând de vorbă cu mine şi, bineînţeles, după ce am hotărât că aş putea să fac şi altceva împreună cu cei din conducerea partidului, în special cu domnul preşedinte Marcel Ciolacu, cu secretarul general al Partidului Social Democrat, domnul Stănescu, şi, bineînţeles, şi nu în ultimul rând, cu preşedintele organizaţiei judeţene, domnul Lucian Romaşcanu, am ajuns la concluzia să continuu activitatea mea. Tot administraţie este şi acolo, decât că Parlamentul are un alt rol, acolo se fac legi şi aşa mai departe. Sper eu, din puţina mea experienţă, de peste 20 de ani în administraţia publică locală, să pot şi acolo, măcar un pic, să duc din experienţa mea”, a declarat preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu.
Neagu a precizat că la acest moment vizează un post de deputat la alegerile parlamentare şi că a hotărât să candideze pe locul II al listei PSD, după preşedintele formaţiunii, Marcel Ciolacu.
    Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: