Skip to content
Politică

Petre Roman, revoltat de decizia lui Iohannis: „Intrăm într-o zonă periculoasă”

jurnalistii.ro

Petre Roman, acuzat de infracțiuni contra umanității, se declară revoltat de decizia lui Klaus Iohannis de a da aviz pentru urmărirea sa penală. Reamintim că Roman a primit aceste acuzații alături de Ion Iliescu și Gelu Voican Voiculescu, în dosarul „Revoluției”.

CITIȚI ȘI: KLAUS IOHANNIS DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ: ION ILIESCU POATE FI URMĂRIT PENAL

Conform b1tv.ro, Petre Roman este surprins de decizie, susținând că operațiunile militare nu puteau avea legătură cu el. De asemenea, acesta se declară cuprins de un sentiment acut de revoltă, susținând că „lipsește esențialul din toată povestea aceasta”.

”Oarecum m-a surprins (decizia). Am spus clar că cererea nu are niciun fel de bază, ba chiar e o mistificare. Operațiunile militare nu puteau avea legătură cu mine! N-am avut putere politică decât când operațiunile erau de două zile încheiate. Am un sentiment acut și puternic de revoltă. Mă întreb cum se poate ajunge la o asemenea cerere lipsită de logică dacă nu e vorba despre o mistificare. Cum puteam eu, un nimeni, să dau ordine? Nu vedeți că lipsește esențialul din toată povestea asta?”    a spus Petre Roman pentru B1 TV.

Fostul premier a mai spus că nu își dă seama care este interesul în acest caz în care este anchetat și că „intrăm într-o zonă periculoasă”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *