Skip to content
Sport

Petrecere la Castelul Peleș. Principese Margareta a împlinit 67 de ani

Cu ocazia aniversării celor 67 de ani ai Principesei Margareta, Custodele Coroanei, Casa Regală a pregătit o întâlnire oficială cu premierul Cioloş şi un concert fastuos susţinut de Camerata Regală. Evenimentul este dublu deoarece ziua de naştere a Principesei Margareta coincide cu împlinirea a 135 de ani de la proclamarea Regatului României.

Custodele Coroanei şi Principele Radu îi vor primi în Biroul istoric al Regelui Carol I, sâmbătă, de la ora 16:45, chiar de ziua de naştere a Principesei Margareta, pe premierul, Dacian Cioloş, împreună cu soţia sa Valerie Cioloş, şi pe viceprim-ministrul Vasile Dâncu, alături de Maria Dâncu, la Castelul Peleş din Sinaia, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul oficial al Casei Regale, informează romaniatv.net.

Sărbătorirea de sâmbătă de la Castelul Regal va continua cu un concert susţinut de Camerata Regală, ce începe la 17:00, dedicat celei de-a 135-a aniversări a Proclamării Regatului României şi zilei de naştere a Principesei Margareta, Custodele Coroanei. Solista concertului va fi mezzosoprana Alexandra Hordoan, iar repertoriul include fragmente din creaţii clasice faimoase de Mozart, Pucini, Bizet şi Holst.

După concert, de la ora 18:00, Principesa Margareta şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Maria, se vor întâlni cu invitaţii în cadrul unei recepţii, în Salonul Italian şi în Salonul Maur.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *