Skip to content
Politică

Petrecere la TVR în zi de doliu național

TVR a dat petrecere, luni seară, în zi de doliu național. Angajații televiziunii publice s-au distrat în condițiile în care postul trece prin cea mai gravă criză a sa, iar România este în lacrimi după tragedia din Club Colectiv, pe care TVR a transmis-o doar partenerilor străini, emisia pentru România fiind închisă pentru că șefa de la Știri avea telefonul pe silentios și nu existau proceduri de transmisie fără acordul ei.

Petrecerea a fost la Chișinau, cu ocazia împlinirii unui an de la lansarea studioului TVR Moldova. Angajații televiziunii publice se distrau în condițiile in care un coleg de-al lor a murit în tragedie. Marius Ruşitoru, care lucra la TVR ca editor de imagine, a murit la numai 27 de ani. La petrecere au participat angajați TVR de la București, departamentul Știri, trimiși special pentru a realiza telejurnalul de acolo, cât si jurnaliști de la studiourile teritoriale.

Cei din București l-au cunoscut pe Rușitoru, dacă mai era nevoie de un motiv pentru amânarea petrecerii, în zi de doliu național, informează dcnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *