Skip to content
Sport

Petrecere mare în familia Dolănescu

" "

După ani de zile de chin şi scandaluri, în familia Dolănescu sunt din nou motive de sărbătoare. Ionuţ l-a botezat pe Iancu Nicolae, cel de-al treilea său copil. Slujba de creştinare s-a ţinut, în prezenţa a zeci de prieteni, la Biserica Sfânta Vineri, potrivit România TV.

Sute de prieteni şi artişti au venit la botezul micuţului Iancu Nicolae. Evenimentul l-a costat pe Ionuţ Dolănescu nu mai puţin de 50.000 de euro.

De la petrecere nu putea lipsi Maria Ciobanu, mama lui Ionuţ Dolănescu. După slujbă, cei 300 de invitaţi s-au distrat la Palatul Snagov, petrecere pentru care Ionuţ a scos din buzunar 50.000 de euro. Botezul a fost organizat chiar de un furnizor al Casei Regale, iar meniul ales a respectat tradiţia românească. Aperitivul conţine macarons sărate cu pesto şi brânză de capră, somon fume şi legume, trabucuri din foietaj caramelizate şi rulouri delicioase din crema de brânză cu strugure. La intrare, invitaţii sunt întâmpinaţi cu şampanie cu foiţă de aur şi o piramidă de fructe exotice. Ionuţ a fost la fel de atent şi atunci când şi-a ales costumul.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *