Skip to content
Politică

Petrecere mare la Arad. Noul șef SIE, masă de mulțumire pentru membrii PNL

Joi seara, începând cu ora 19.00, la un celebru salon de evenimente din municipiul Arad, proaspăt numitul şef SIE, Mihai Răzvan Ungureanu, va da o masă de mulţumire pentru membri PNL Arad. Reamintim că Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales senator de Arad în 2012 de pe locul al doilea.

Din surse citate de livearad.ro, masa ar fi organizată de fapt de către primarul Aradului, Gheorghe Falcă, cel care vrea să îi intre în graţii noului şef SIE. Motivele sunt lesne de înţeles, având în vedere nenumăratele dosare despre care se vorbeşte că le-ar avea pe la DNA, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara sau IPJ Arad.

Pentru megapetrecerea dată în onoarea şefului SIE, conducerea PNL Arad a mobilizat toţi primarii din judeţ ai partidului, care, potrivit surselor, sunt obligaţi să aducă fiecare câte cinci-zece membri de partid, pentru ca asistenţa să fie una cât mai impresionantă. Nu numai primarii au fost mobilizaţi, ci şi membrii PNL din municipiul Arad sau angajaţi ai instituţiilor din subordine, care pe lângă obligativitatea de a participa la masa cu pricina şi a-l aplauda pe MRU, astăzi unii dintre ei au fost puşi la lucru, în special la cărat de mobilier pentru eveniment, informează livearad.ro.

mru-falca

2 comentarii la “Petrecere mare la Arad. Noul șef SIE, masă de mulțumire pentru membrii PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *