Skip to content
Economie

Philip Morris donează, în România, 1 milion de dolari pentru Crucea Roșie

EHL Blog

Grupul american Philip Morris, cel mai mare producător de produse din tutun la nivel mondial și lider mondial în materie de inovație a produselor fără fum, donează 1 milion de dolari pentru Crucea Roșie, în România, în contextul coronavirus.

Cu acești bani, Crucea Roșie Română va achiziționa 10 aparate de ventilație, 3 aparate de testare COVID-19, cu 5.000 de kit-uri de testare, 1.000 de ochelari de protecție, 100.000 de măști medicale și 5.000 perechi de mănuși.

Directorul de programe al Crucii Roșii Române, Andreea Furtună, a declarat pentru profit.ro că a fost semnat contractul de sponsorizare cu Philip Morris, iar suma prevăzută în donație va fi virată în aceste zile, în vederea achiziției de echipamente și produse de protecție pentru spitalele implicate în combaterea noului coronavirus.

Grupul american Philip Morris este cel mai mare producător de produse din tutun la nivel mondial și lider mondial în materie de inovație a produselor fără fum. În România, grupul are aproximativ 800 de angajați. Fabrica Philip Morris din Otopeni a fost convertită la finele anului 2017 într-o unitate de producție a rezervelor de tutun pentru dispozitivele electronice IQOS.

 

4 comentarii la “Philip Morris donează, în România, 1 milion de dolari pentru Crucea Roșie

  1. Poate reusim sa mai remediem situatia de la noi cu donatia asta record din partea lui Philips Morris! Multumim si felicitari pentru gestul cel mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *