Skip to content
Societate

Piaţa imobiliară din Drumul Taberei, în schimbare după inaugurarea metroului. Ce se întâmplă cu prețul locuințelor

Inquam Photos / George Călin

Metroul din Drumul Taberei ar putea afecta nu doar traficul din zonă, ci și piața imobiliară. Experții în domeniu atrag însă atenția că o creștere a prețurilor nu se va vedea prea curând. Apariția metroului va face totuși cartierul bucureștean mai căutat, astfel că locuințele s-ar putea vinde mai repede.

Cartierul Drumul Taberei nu s-a aflat de-a lungul timpului în topul celor mai căutate zone rezidențiale. Unul dintre motivele care i-au scăzut atractivitatea a fost traficul aglomerat, care face dificilă ajungerea în centrul orașului sau în zona de nord a Capitalei, dominată de clădiri de birouri.

Deschiderea metroului schimbă însă acest lucru, iar experții imobiliari se așteaptă că vânzările de apartamente în zonă să se facă mult mai ușor, scrie digi24.ro.

Nu există și nu va exista un impact la nivel de prețuri, locuințele vor deveni mult mai atractive, iar dacă vom asista la o creștere de prețuri, aceasta se va întâmplă cel puțin după un an-doi, atunci când stocul de locuințe din zona respectivă se va diminua”, spune Vlad Vlăsceanu, consultant imobiliar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *