Skip to content
Politică

Picanterii în PNL: o membră a fost pozată goală la hotel. Poliția a intrat pe fir

epochtimes-romania.com

Citiți mai jos despre cele mai recente picanterii din Partidul Național Liberal: o tânără politiciană PNL a fost pozată goală la hotel. Poliția a intrat pe fir în acest caz.

O membră a PNL Iaşi a pierdut dreptul de a candida pe un post de consilier local după ce colegii ei au primit, pe aplicaţia de Facebook Messenger, fotografii cu ea în ipostaze intime. Tânăra a recunoscut că fotografiile îi aparţineau şi s-a adresat Poliţiei pentru a-l pedepsi pe cel care le-a divulgat. Mai mulţi membri PNL au fost audiaţi în acest caz, relatează sâmbătă Adevărul.ro.

Fotografiile ce o înfăţişează pe M.M.M. în ipostaze sexy au ajuns la mai mulţi membri ai organizaţiei PNL Târgu Frumos înainte de campania electorală de anul trecut. Tânăra urma a fi plasată pe un loc eligibil pentru a deveni consilier local, fiind însă retrasă de şefii or­ganizaţiei după izbucnirea acestui scandal. M.M.M. deţine o afacere în oraşul Târgu Frumos şi consideră că fotografiile ar fi fost trimise de către fostul ei soţ, de care s-a despărţit după un episod inedit.

„Am descoperit la începutul anului 2014 faptul că soţul meu, M.D.E., a comis în repetate rânduri acte de adulter cu prostituate şi a practicat inclusiv sex în grup în Norvegia”, a precizat M.M.M.

Cei doi soţi s-au despărţit cu scandal, intentându-şi reciproc procese referitoare la divorţ sau programul de vizitare a celor doi copii. Într-o plângere adresată judecătorilor, M.M.M spune că fostul ei soţ ar avea obiceiul de a-şi crea mai multe conturi pe site-urile de so­cializare, unul dintre acestea, cu nume fictiv, fiind „Costel Agafiţei“. De pe acest cont, începând cu martie 2016, spune tânăra politiciană, fostul ei soţ ar fi trimis mai multor persoane fotografii în care apărea îmbrăcată sumar, alături de mesajul: „Este o cameră de hot. Aco­lo îşi face de cap. Mai sunt poze. Aces­tea două sunt soft pe lângă celelalte”. Politiciana de la Târgu Frumos spune că respectivele fotografii sunt reale, dar că au fost realizate la Hotel Bellaria din Iaşi, pe 14 februarie 2014, de Ziua În­drăgostiţilor, unde a fost chiar cu fostul soţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *