Skip to content
Politică

Piedone, 8 ani de pușcărie și 5% în sondaje. Silviu Mănăstire: Alegătorii lui ar face bine să-l voteze prin corespondență, la Jilava

psnews.ro

Într-o postare pe pagina Dosar de Politician, jurnalistul de investigații Silviu Mănăstire susține că, potrivit unor surse, Piedone ar avea peste 5% în sondajele pentru Primăria Sectorului 5 și că îl ajută pe Băcanu, candidatul PNL-USRPLUS să ajungă primar.

„Aud că Piedone ar avea peste 5 la sută în sondajele pentru primăria sectorului 5 din București. Și că Piedone îl ajută astfel pe Băcanu-PNL să ajungă primar. Bacanu fiind șef la Justitie, s-a gândit Piedone în ilustra lui înțelepciune să nu rateze niște condiții mai bune la pușcărie, făcându-se util în campanie. Make sense 😎
Alegătorii lui ar face bine sa-l voteze prin corespondență direct la Jilava, până ajung buletinele cu Poșta, vine și Piedone să le ridice.
Să primești 8 ani și jumătate cu executare în cea mai mare tragedie a ultimilor 20 de ani, drama Colectiv, și să mai vrei sa faci politică în România, ține de domeniul patologicului!”, scrie Silviu Mănăstire.

Amintim că pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu-Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.

Fostul primar Cristian Popescu-Piedone este acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu, cauzând vătămarea intereselor legitime ale unor persoane fizice şi ale Sectorului 4. Potrivit procurorilor, infracţiunea de abuz în serviciu constă în eliberarea acordurilor şi autorizaţiilor de funcţionare pentru două societăţi comerciale într-o modalitate care a încălcat prevederile legale referitoare la securitatea la incendiu, inclusiv prin aceea că nu au fost respectate dispoziţiile privind controlul după emiterea autorizaţiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *