Skip to content
Politică

Piedone, negocieri cu Daniel Constantin în spatele lui Tăriceanu / EXCLUSIV SURSE

" "

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, poartă negocieri cu Daniel Constantin în spatele celuilalt co-preşedinte al ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.

Surse politice au declarat, vineri, pentru PSnews.ro, că fostul edil a uitat unde se găseşte. Mai precis, deşi se află în dificultăţi majore privind propria libertate, se pare că Piedone continuă să facă jocuri în politica bucureşteană. De data asta, UNPR-istul ar ţinti alt sector, ştiind că la Sectorul 4 lucrurile sunt închise pentru el.

" "
" "

Mai precis, potrivit surselor noastre, Piedone vrea să-şi învingă propria creaţie, pe Ştefan Florescu (fost şef al Pieţelor în Sectorul 4), să-l împingă la Primăria Sectorului 6. Nici Florescu nu ar sta degeaba, făcând un lobby extrem de puternic atât pe lângă PSD, cât şi la ALDE, pentru ca aceste două formaţiuni să susţină în comun candidatura sa la Sectorul 6.

Amintim că, la sfârşitul lunii noiembrie, actualul primar al Sectorului 4, PSD-istul Daniel Băluţă, l-a azvârlit pe Ştefan Florescu din PSD, dând de înţeles că motivul ar fi independenţa politică afişată de acesta, Florescu urmărindu-şi propriului interes, în detrimentul celui de partid.

CITIŢI ŞI: Furtună în Sectorul 4. Urmaşul lui Piedone l-a dat afară pe un personaj controversat / EXCLUSIV

Anterior excluderii din partid, PSnews.ro scrisese despre tarele politice ale lui Florescu: de la incompatibilitatea constatată de ANI până la luxul din declaraţia de avere (chiar dacă politicianul este bugetar de când se ştie). Dacă adăugăm la acestea milogeala pentru voturi şi insensibilitatea totală faţă de victimele din Colectiv, avem un tablou mai  cuprinzător al moralităţii fostului PC-ist Ştefan Florescu.

CITIŢI ŞI: Ştefan Florescu, primarul şobolanilor şi al gândacilor sau eternul număr trei?EXCLUSIV FOTO

Şi tocmai de aceea sursele PSnews.ro spun că Tăriceanu nici nu ar vrea să se apropie de un personaj atât de controversat precum Florescu, ceea ce complică lucrurile. Din acest motiv, Cristian Popescu Piedone a deschis discuţii cu Daniel Constantin, încercând ca, prin acesta, să impună candidatura lui Ştefan Florescu la Sectorul 6. În acest fel, se pare că Florescu ar garanta continuitate pentru interesele lui Piedone în Bucureşti, indiferent de care parte a gratiilor se va plasa UNPR-istul. Oricum: având în vedere relaţia foarte apropiată dintre cei doi co-preşedinţi ai ALDE, fostul primar al Sectorului 4 riscă să se întoarcă de la Constantin la fel cum a venit.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *