Skip to content
Politică

Piedone reîncărcat? Cum i-ar putea lua locul lui Oprea la UNPR: Am fi foarte, foarte încântaţi…

Varianta de a merge singuri la locale este una foarte reală și, cât privește primăria Sectorului 4, dacă Piedone va dori să candideze, noi vom fi încântați să-l putem susține, a declarat deputatul Valeriu Steriu, nominalizat de Gabriel Oprea pentru a-l succede la conducerea UNPR.

”De acum încolo, varianta de a merge singuri este o variantă foarte reală şi pe aceasta suntem mai degrabă focusaţi (…) Protocolul se referă la posibilitatea unor parteneriate în vederea maximizării rezultatelor. Acest protocol este în vigoare. Are şi prevederea a doua, cea legată de posibilitatea de a merge pe liste comune la alegerile parlamentare din toamnă”, a declarat deputatul UNPR.

Acesta a mai precizat că Uniunea ar fi încântată să-l sprijine pe Cristian Popescu Piedone în cursa pentru primăria Sectorului 4. De amintit este că Piedone a demisionat în urma tragediei din clubul Colectiv și este urmărit penal de către procurorii anticoruppție.

”În primul rând, dacă dorinţa dânsului este de a candida, este un fost coleg de-al nostru şi am ţinut foarte mult la el. Este un primar foarte iubit în sectorul dânsului. Dacă va fi o propunere şi din partea dânsului, cu siguranţă am fi foarte, foarte încântaţi să-l putem susţine. Este, în primul rând, decizia dânsului şi evident, noi ne-am uitat pe sondaje, are în continuare o reputaţie foarte bună în sectorul dânsului”, a mai susținut Steriu.

Cât despre câștigarea primăriei Sectorului 2, UNPR mizează pe Neculai Onțanu.

”Cu siguranţă pentru Sectorul 2, domnul primar Onţanu îşi va depune candidatura pentru un nou mandat şi, la această oră, Bucureştiul, care este una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară a UNPR are variante aproape validate pentru fiecare sector în parte, urmând, după ce finalizează analizele din sondaje, să stabilească şi pentru Bucureşti varianta optimă”, a mai precizat Valeriu Steriu, citat de b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *