Skip to content
Politică

Piedone renunță la mandatul de consilier local: „Mulți mi-ați spus că nu mă veți uita!”

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone și-a anunțat, pe pagina personală de Facebook, decizia de a renunța la mandatul de consilier local, susținând însă că va „rămâne un social-democrat convins”.

„Dragi prieteni,

Va multumesc tuturor pentru increderea pe care mi-ati acordat-o prin votul dumneavoastra! Va multumesc tuturor celor care ati iesit la vot si ati aratat ca va pasa de viitorul Sectorului 4! Din pacate, stiu ca nu ati putut vota pe cine ati dorit. Iar acest lucru nu a depins de mine.
Nu imi pare rau pentru ca am muncit, aproape 8 ani de zile, peste 10 ore pe zi. Nu imi pare rau ca am gasit un sector distrus de fostii primari, pe care l-am refacut, si cu ajutorul vostru, din temelii. Nu imi pare rau ca am capatat o experienta extraordinara pe care voi continua sa o pun in slujba oamenilor. Imi pare rau doar ca nu am putut sa va reprezint in continuare, asa cum si voi doreati. Raman insa un primar neinvins de nimeni prin vot.
Il felicit pe noul primar ales al Sectorului 4. Sper sa puna in aplicare promisiunile pe care le-a facut in campanie si sa nu ii insele pe aceia care i-au acordat votul, si cred ca o va face pentru ca e un om ambitios si vrea sa demonsreze ca se poate administratie in sec 4 si fara Piedone. Acum campania electorala s-a termina, acuzatiile si dusmaniile trebuie sa inceteze. Alesii trebuie sa isi suflece manecile si sa treaca la treaba. Am facut multe lucruri bune in sector, insa stiu ca mai pot fi facute multe.
In ceea ce ma priveste, scorul obtinut de lista pentru Consiliul Local PPUSL il consider a fi unul bun, insa nu suficient. Din pacate, numarul consilierilor PPUSL care vor intra in Consiliul Local nu este suficient pentru a influenta lucrurile. De aceea am decis sa ma retrag, iar locul meu va fi luat de tineri. Pentru ca am promovat tineri pe lista, tineri despre care stiu ca au viitorul in fata si doresc sa faca ceva pentru cetateni. Personal, voi ramane un social-democrat convins, asa cum ma stiti din totdeauna. De aceea voi continua sa construiesc ceva si in politica. Am aratat, in administratie, ca se poate lucra pentru oameni. Stiu ca si in politica sau in ONG-uri se poate munci in folosul cetatenilor. Voi dovedi acest lucru.
Pentru mine va urma o perioada in care ma voi dedica familiei. Dar voi continua, ca orice cetatean, sa fiu implicat in problemele sectorului. Voi atrage atentia de fiecare data asupra eventualelor derapaje ale noii conduceri a primariei. Pentru acest lucru nu am nevoie de o functie in Consiliul Local. Vocea mea ramane puternica si stiu ca, oriunde ma voi afla, voi fi ascultat.
Imi voi pune, in continuare, experienta de peste 20 de ani capatata in slujba cetatenilor, la dispozitia celor care au nevoie de ea. Ca profesionist in administratie, voi fi mereu alaturi de oameni. Nu trebuie decat sa mi se ceara ajutorul.
Nu in ultimul rand, va asigur ca ma voi lupta sa imi demonstrez nevinovatia. Pana la urma adevarul va iesi la iveala. Am incredere ca justitia va lua decizia corecta. Imi cer scuze fata de aceia care s-au simtit lezati de candidatura mea, insa mereu am spus ca acesta este un drept castigat in Decembrie 1989, care trebuie respectat.
Inca odata: va multumesc tuturor celor care ati avut incredere in mine! Va multumesc pentru mesajele voastre de sustinere si vorbele bune pe care mi le-ati adresat. Multi mi-ati spus ca nu ma veti uita. Ca va amintiti zilnic de mine cand vedeti lucrurile pe care le-am facut. Cand mergeti in „Parcul lui Piedone”. Si acest lucru ma umple de mandrie.
Va transmit tuturor gandurile mele bune si speranta ca nu ati votat in zadar.
Doamne ajuta!
Cristian Popescu Piedone”, a scris Piedone pe pagina personală de Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *