Skip to content
București Știri locale

Piedone s-a trezit cu patinoar de peste 30 de milioane de euro în depozit, care nu are loc în sector. Primarul de la 5 refuză să plătească facturile

Facebook/Cristian Popescu Piedone

Economat Sector 5 a cumpărat patine cu 1000 de lei perechea şi pinguini de 15.000 de lei bucata.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunţat, marţi, că nu va plăti facturile emise de Economat Sector 5 SRL pentru un patinoar şi patine de peste 30 milioane de euro care stau într-un depozit.

El afirmă că datoriile „moştenite” îngreunează modernizarea Sectorului 5.

Conform unui comunicat al primăriei, Popescu Piedone a constatat că societatea Economat Sector 5 SRL a emis mai multe facturi în valoare de peste 30 de milioane de euro, pe care Primăria Sectorului 5 ar trebui să le plătească.

Suma provine din 2018, când Economat Sector 5 SRL a achiziţionat un patinoar artificial de 10.700 de metri pătraţi (140 de milioane lei), 5.201 de patine de diferite mărimi (1.000 lei/perechea), urşi polari şi pinguini stabilizatori de echilibru pentru începători (15.000 lei fără TVA/bucata).

Conform primăriei, patinoarul artificial este atât de mare încât nu poate fi amplasat în niciun parc din Sectorul 5. De 2 ani, acesta se află într-un depozit situat la marginea Capitalei, menţionează autoritatea locală.

Popescu Piedone a subliniat că prioritatea fostei conduceri a Sectorului 5 ar fi trebuit să fie construirea unor instituţii de învăţământ, a unor parcuri, refacerea şi asfaltarea drumurilor sau reabilitarea blocurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *