Skip to content
Politică

Pieleanu confirmă șocul zilei: Astăzi se naşte un nou partid!

Inquam Photos / Octav Ganea

Marius Pieleanu, directorul Avangarde, a făcut primele dezvăluiri din sondajul exit-poll realizat de CURS-Avangarde. Acesta s-a ferit să vorbească despre procente, însă a anticipat o mare surpriză.

„Astăzi se naşte un nou partid. Nu avem siguranţă că el va fi reprezentat în Parlament, dar este un partid conservator creştin şi care adună dacă vreţi rezidual oameni care sunt nemulţumiţi de actuala elită politică”, a afirmat Pieleanu.

„Ceea ce ştim cu siguranţă este că din punct de vedere al comportamentului electoral, paradigma zilei nu s-a schimbat faţă de alegerile de acum două luni. Au participat ca structură demografică aceleaşi persoane. Peste 60% din electoratul care a venit la vot este alcătuit din persoane active. Avem o slabă participare a zonei rurale. Avem o mai slabă participare a femeilor în raport cu bărbaţii şi avem o consistenţă a participanţilor cu studii superioare. Este surprinzător că în prima parte a zilei, persoanele cu studii superioare au venit la vot”, a mai explicat Pieleanu.

Marea surpriză e partidul naţionalist AUR, care are şanse să treacă pragul electoral, potrivit rezultatelor din EXI POLL obținute de PS News la ora 14:00.

DETALII AICI: UPDATE Noi DATE EXIT POLL. Diferență de 3 procente între PNL și PSD. Cum arată ultimul clasament al partidelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *