Skip to content
Politică

Pieleanu DEZVĂLUIE ultimul SONDAJ despre referendum! Care sunt REZULTATELE EXCLUSIV

Sociologul Marius Pieleanu dezvăluie, în exclusivitate pentru PSnews.ro, ce spun cele mai recente măsurători sociologice despre prezența la referendumul pentru familia tradițională.

Pieleanu susține că, potrivit celor mai recente analize pe care le-a realizat, referendumul va trece cu o prezență de 32-33%.

”Am făcut recent o serie de măsurători pentru a sonda disponibilitatea românilor pentru referendumul privind familia tradițională. Potrivit analizelor noastre, referendumul trece cu 32-33%. Cam ăsta-i cvorumul la care se joacă acum. Ce-i drept, se joacă la limită, dar există o serie de elemente care favorizează în mod cert creșterea prezenței la urne. Sâmbătă și duminică sunt zile calde, însorite, ceea ce va favoriza atingerea cvorumului. Pe de altă parte, în aceste două zile se va face simțită și mobilizarea Bisericii Ortodoxe Române. Pentru trecerea referendumului este esențială mobilizarea Bisericii și a Coaliției pentru Familie. Repet: se joacă la limită, dar mai multe elemente favorizează atingerea cvorumului și trecerea referendumului”, a declarat Pieleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *