Skip to content
Politică

Pieleanu, mărturie emoționantă în emisiunea lui Radu Tudor după ce a fost operat la Fundeni

agerpres.ro

Sociologul Marius Pieleanu a făcut marți seară o mărturie emoționantă în emisiunea „Punctul de întâlnire” a lui Radu Tudor de la Antena 3.

Directorul institutului Avangarde a vorbit despre operația la care a fost supus în secția de urologie de la Spitalul Fundeni, după ce primise diagnosticul la Spitalul Sanador. Profesorul de la SNSPA a spus că era „o afecțiune de o gravitate medie”, pentru care fusese programat din timp.

Concret: sociologul a ținut să le mulțumească academicianului Ioanel Sinescu și profesorului Constantin Virgil Gîngu. De la cel dintâi, Pieleanu a aflat că  „are cel puțin trei medici care ar putea fi șefi de secție oriunde în lume”.

Totodată, Marius Pieleanu a avut numai cuvinte de laudă despre Secția de Urologie de la Fundeni.

„Este cea mai mare secție de urologie din sud-estul Europei (250 de paturi). Acolo e capătul de linie: acolo vin cele mai grele cazuri din România”, a punctat Pieleanu.

În plus, patronul Avangarde a afirmat că doctorul Ioanel Sinescu vine la serviciu la ora 6 dimineața, iar la 6:30 face vizita.

„Coada este interminabilă. E o nebunie, dar o nebunie frumoasă. Este o prostie să credem că toate spitalele sunt de proastă calitate. Nu cred că (Spitalul Fundeni – n.r.) este o excepție – cred că sunt și alte spitale din România care merg – atât de stat, cât și private. Am simțit profesionismul și dedicația. Sunt unii medici școliți în Cleveland (SUA). Toți sunt școliți în străinătate și preferă să fie în sistemul public de sănătate din România decât să fie – cum îmi spunea unul dintre ei – căpșunarii medicinei din alte țări”, a detaliat Marius Pieleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *