Skip to content
Politică

Pieleanu tranșează scena de la DNA: PSD avea două variante

adevarul.ro
" "

Sociologul Marius Pieleanu subliniază că încercarea de susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost una bună, dar firavă.

Marius Pieleanu a precizat ce ar fi trebuit să facă PSD-ul pentru a-l susține în forță pe Liviu Dragnea la DNA.

" "
" "

PSD avea două variante: fie blocau Știrbei Vodă cu 15.000 de membri care-și susțineau solidaritatea, fie veneau cu toată elita guvernării și a celor două partide aflate la guvernare în fața clădirii, adică prim-ministrul Mihai Tudose, președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, toți membrii Guvernului, tot Biroul Permanent al PSD. Era altă susținere”, a afirmat sociologul Marius Pieleanu, la Antena 3, potrivit dcnews.ro

”Analizează foarte corect situația, dacă am fi dorit să facem o adunare de protest vizavi de aceste hărțuiri. Colegii mei care au fost dimineață la DNA sunt cei care au stabilit ieri la Congresul TSD să fie solidari în această dimineață. Au stabilit pe loc, nu a fost organizat. Restul oamenilor au venit să-l susțină pe liderul PSD, nu i-a chemat nimeni”, a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, despre precizările sociologului Marius Pieleanu.

" "

1 comentariu la “Pieleanu tranșează scena de la DNA: PSD avea două variante

  1. Ba nea Pielelene si cind ma gandesc ca „revansa” DNA este pornita si din cauza ta, care bagi strambe! Adica Klaun Kaizer Kiolbanis-KKK- mizeaza pe faptul ca ofensiva DNA, „cearta” dintre Tudose si Dragnea si scaderea in sondaje, vor duce la „retragerea” lui Dragnea! Va fi contrariul, ma Piele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *