Skip to content
Politică

Pieleanu vine cu un SONDAJ ce dă peste cap cercetarea comandată de USR

adevarul.ro

Sociologul Marius Pieleanu – directorul institutului Avangarde – vine cu un SONDAJ ce dă peste cap cercetarea comandată de către Uniunea Salvați România (USR) la institutul IMAS.

VEDEȚI ȘI: Sondajul IMAS, un rezultat devastator pentru PSD. PNL-ul, pe primul loc?

Așa cum puteți citi în linkul de mai sus, sondajul IMAS punea PNL pe primul loc (cu 29,4%), PSD pe al doilea (cu 28,6%) și USR pe al treilea (cu 11,2%). În schimb, Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) nu apare în sondajul USR-iștilor.

De data aceasta, sondajul Avangarde – prezentat joi seară în emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3 și citat vineri pe blogul jurnalistului – pune PSD pe cea dintâi poziție (cu 35-40 la sută), PNL pe a doua (cu 19-25%), ALDE pe a treia (cu 15%), iar USR pe a patra (cu 9-10%).

1 comentariu la “Pieleanu vine cu un SONDAJ ce dă peste cap cercetarea comandată de USR

  1. Domnule profesor Pieleanu, nu-i așa că stimata Dumneavoastră Doamnă, așa după cum au anunțat posturile TV relativ recent a fost unsă într-un post frumușel de Iohannis, undeva pe la conducerea pușcăriilor iar postul fiind în echivalentul funcției de general MAI? In felul ăsta, sasul ori și-a asigurat confortul viitorului care i se cuvine cu vârf și îndesat, ori și-a asigurat extrem de necesara pilă pentru visatele viitoare rezultate favorabile care să fie obținute de firma Avangarde pe care cu onoare și mai ales cu competență o conduceți. Să fie astfel o întâmplare uluitoare faptul că, șmecherii de la PNT (partidul lui Iohannis astfel agreat de Constituție doar în favoarea lui?!) în frunte cu nevinovatul Orban care a fost iertat rapid de instanță iar Avangardul a propulsat exagerat de sus adunătura politică poreclită partid!Ce de minuni se tot petrec în Românica asta devenită de poveste!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *