Skip to content
Sport

Pink Martini cântă colinde ucrainene, franţuzeşti şi italiene la Sala Palatului, pe 1 şi 2 decembrie

Grupul Pink Martini revine la Sala Palatului din Bucureşti cu două concerte, pe 1 şi 2 decembrie, şi, potrivit organizatorilor, mai sunt disponibile tichete doar pentru a doua reprezentaţie.

Concertele vor aduce, în premieră pentru România, melodii de iarnă pe care trupa le-a cules din întreaga lume – de la colinde ucrainiene, franţuzeşti, italiene, la cântece de iarnă din Israel, Scoţia şi Germania şi cântece chinezeşti de anul nou.

Nicoleta Nucă va fi invitata specială a serii de 1 decembrie, în timp ce Loredana, a celei din 2 decembrie, informează Events, scrie News.ro.

Ambele spectacole vor începe la ora 20:00, iar accesul publicului în incinta Sălii Palatului se va face de la ora 19:00.

Reprezentaţia de pe 1 decembrie este sold out, dar bilete pentru concertul din 2 decembrie mai pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) sau online, de pe eventim.ro. Acestea costă între 130 şi 290 de lei, în funcţie de locul ocupat în sală.

Format în prezent din 12 muzicieni, Pink Martini a luat fiinţă in 1994, în Oregon, Portland, oraşul natal al lui Thomas Lauderdale. Orchestra cântă în 25 de limbi, în săli de operă, săli de concerte, la festivaluri de film, în muzee şi pe podiumul defilărilor de modă. În 2014, Pink Martini a fost inclusă în Bowl Hall of Fame de la Hollywood şi în Oregon Music Hall of Fame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *