Skip to content
Politică

Piperea, întâmplare delicată la mall: Am fost amenințat cu bătaia!

cotidianul.ro

Avocatul Gheorghe Piperea, duminică seara, pe pagina personală de Facebook a povestit o întâmplare ”foarte recentă” ce a avut loc la un mall din Capitală.

Astfel, renumitul avocat povestește cum ”a fost amenințat cu bătaia”, în timp ce încerca să facă liniște în sala de cinema, unde se afla alături de familie pentru a vedea un film.

„Pana cand ma hotarasc sa inchid aceasta pagina, zic sa va redau o intamplare foarte recenta. Fierbinte chiar.

Azi am avut proasta idee de a merge la un film cu familia. La Mega Mall Bucuresti, sala 13, filmul John Wick II. Si nesansa de a ne aseza pe niste locuri in imediata vecinatate a unei turme de cocalari care „dialogau” tipat si radeau strident, ca sa fie clar pentru toata lumea ca ei au iesit la „dixtractie”. Am facut imprudenta sa le cer sa taca macar pe timpul filmului. Evident, nu numai ca nu au tacut, dar au inceput sa ameninte cu bataia. Evident, in sala nu era niciun agent dintre cei pe care ii vezi la tot pasul prin mall-uri, mergand agale si fara tinta, exact atunci cand esti grabit, si ocupand exact spatiul care este cel mai stramt si aglomerat cand iesi de la film. Si evident, desi sala era plina, nimeni nu a protestat contra larmei facute continuu de respectiva turma. Asa ca nimeni si nimic nu i-a putut opri pe respectivii cocalari din „dixtractia” pe seama confortului psihic al spectatorilor care au avut nesansa de a veni sa se culturalizeze americaneste in acelasi timp si loc cu ei.
Evident, am iesit de la film. Am facut reclamatie la un fel de sef de la cinema-ul respectiv care, cu niste scuze penibile, a sustinut ca nu poate sa ii controleze pe toti turbulentii. Mi-am luat inapoi banii pe bilete, dar nu si banii pe apa si sucul foarte, foarte scumpe (preturile la chestiile care se vand la barurile/cafenelele din incinta cinema-urilor sunt de vreo zece ori mai mari decat la magazin). Dar apa si sucul sunt minunate – beau si acum din ele. Merita banii si o seara facuta praf.
Ma mai duc la Mega Mall, la film. Peste vreo
4 luni, cand turmele de cocalari se concentreaza pe litoral.
Ma intreb daca cele de mai sus se incadreaza la fake news sau la factual?
Cine stie, cine poate sti….”,
scrie Piperea pe pagina personala de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *