Skip to content
Politică

Pîrvulescu denunță intențiile ascunse ale lui Dragnea de la Interne EXCLUSIV

youtube.com

Senatorul Eugen Pîrvulescu (președintele PNL Teleorman) a oferit marți o declarație pentru PSnews.ro, în care a denunțat intențiile ascunse ale liderului PSD, Liviu Dragnea, de la Ministerul Afacerilor Interne.

Concret, este vorba despre persoana propusă de către Dragnea ca să conducă MAI: fostul prefect de Teleorman Carmen Daniela Dan, un funcționar controversat, despre care PSnews.ro a scris în repetate rânduri, după cum vă puteți convinge făcând click AICI.

CITIȚI ȘI: Dragnea pune lupul paznic la oi. Istoricul controversat al posibilului ministru de Interne

Eugen Pîrvulescu a criticat propunerea Danielei Dan pentru funcția de Interne, susținând că, prin ea, Liviu Dragnea „va avea un control absolut”.

„Era de așteptat, pentru că dânsul vrea să aibă control la cât mai multe ministere și atunci, prin Carmen Daniela Dan, va avea un control absolut a tot ce înseamnă Internele, prefecții, Poliția, Jandarmeria și așa mai departe. Eu cred că acolo vom vedea mâna domnului Dragnea, nu a doamnei Dan. Nu cred că va putea să-și implementeze proiectele fără să ceară aprobarea domnului Dragnea”, a punctat Pîrvulescu.

Subliniind că PNL va vota împotriva guvernului Sorin Grindeanu atât în comisii, cât și în plenul parlamentar reunit, senatorul liberal s-a declarat nemulțumit de sporirea numărului de ministere în viitorul cabinet PSD-ALDE.

„Nu înțeleg de ce s-au făcut câteva ministere în plus. E o cheltuială în plus pentru România și pentru buget. Acuma, vom vedea dacă se vor face cum trebuie aceste reforme și aceste promisiuni electorale – chiar și pe Ministerul Afacerilor Interne, unde este nevoie de o revizuire și de o reorganizare a structurilor ministerului. Vom vedea, vom analiza și sigur că vom monitoriza toată activitatea noului ministru”, a încheiat Eugen Pîrvulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *