Skip to content
Politică

Pîrvulescu (PNL) pune tunurile pe PSD: Au dat pacienții afară! EXCLUSIV

youtube.com

Eugen Pîrvulescu (președintele PNL Teleorman) pune tunurile pe PSD, acuzându-i pe social-democrați că „au dat pacienții afară” dintr-un salon de spital, ca să își filmeze acolo un clip electoral pentru alegerile parlamentare.

Este vorba, mai precis, de către Tineretul Social Democrat (TSD), filiala Teleorman. Săptămâna trecută, publicația locală Informația de Teleorman scria că vlăstarele din fieful lui Liviu Dragnea ar fi scos bolnavii dintr-un salon unde și-au filmat o parte din spotul de campanie pe care îl puteți urmări mai jos.

În acest context, redacția PSnews.ro a luat legătura, marți, cu președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu, politicianul confirmând situația relatată pe site-ul local de știri.

„Din păcate, este adevărat. Să dai pacienții afară, să te filmezi, să faci spot într-un spital… Mi se pare că se încalcă orice cod etic, orice principii de morală.

A fost un moment trist pentru cetățeni să vadă că Tineretul Social Democrat se folosește de instituții publice, pentru a-și promova un fel de campanie electorală. Toate sunt instituții publice: Sala Polivalentă, Ferma Grupului Școlar Agricol, Casa de Cultură, Spitalul Județean, Universitatea de Stat «Valahia»… Din punctul meu de vedere, este un dispreț pentru cetățeni și pentru pacienții din Spitalul Județean. Alt loc unde au filmat a fost bazinul de înot, amenajat cu fonduri de la Guvernul României – este tot al municipalității.

Vreau să vă spun că, în acel spot, nu este vorba numai despre Spitalul Județean. În afară de Spitalul Județean (care este un spațiu public), avem, în spotul respectiv, filmări în Universitatea «Valahia» (tot de stat), unde decanul Facultății de Științe și Inginerie din Alexandria este membru marcant PSD, consilier județean: Ioana Panagoreț. Deci, din punctul meu de vedere, nu este moral să filmezi într-o instituție a statului”, a declarat Eugen Pîrvulescu pentru PSnews.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *