Skip to content
Sport

Piţurcă pune sare pe rană după ce Becali a pierdut procesul cu CSA: Este un minus

" "

Victor Pițurcă a ieşit la rampă cu o serie de comentarii după ce Gigi Becali, patronul FCSB a pierdut un nou proces în faţa CSA. Patronul de la FCSB a solicitat suspendarea sentinţei prin care FCSB a fost obligată să-şi schimbe numele din Steaua, însă instanţa nu a schimbat decizia.

„Este un mare minus pentru fotbalul românesc, dar asta este realitatea. Multă lume s-a supărat când am zis că aceasta nu este Steaua. Această echipă nu are un nume în momentul de față, din punctul meu de vedere. Trebuie să se pună întrebări. Cum a ajuns echipa în prima ligă” a declarat Pițurcă, potrivit GSP.

" "

Fostul selecționer i-a luat însă apărarea lui Gică Hagi, despre care Tudorel Stoica a spus ieri că „l-a ajutat pe Becali să facă această măgărie”.

„Eu chiar nu știu implicarea lui Gică Hagi. Știu că în primă instanță era contra ceea ce s-a făcut la momentul respectiv. Am auzit ceva, că ar fi revenit pe urmă, dar nu știu nimic concret. Nu pot să spun nimic pentru că nu am elementele necesare. Oricum, acest lucru nici nu contează în acest moment„, a subliniat Pițurcă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *