PSnews

Recent

Plan criminal al unui militar! Individul a încercat să își ucidă iubita: A pus bombă în casă

Individul şi-a transformat apartamentul de la etajul patru al unui bloc într-o bombă uriaşă, pentru a se răzbuna pe iubita lui!

Soldatul a pus în funcţiune dispozitivul exploziv când şi-a văzut partenera de viaţă venind spre casă. I-a strigat adio şi s-a aruncat în gol. În urma lui, bomba a explodat în momentul in care iubita si fiica acesteia incercau să intre in casă impreună cu salvatorii şi a rănit patru persoane.

Imaginile surprinse la câteva minute după explozie sunt dramatice. Iubita militarului a fost rănită în urma deflagraţiei. La fel, un pompier, un paramedic şi o jurnalistă. Iubita militarului, o politista din Bistrita Nasaud, venise cu fiica ei, o adolesenta de 17 ani. Fata urcase spre apartament, dar, când a simţit miros de gaz, a făcut cale întoarsă.

Militarul de aproape 50 de ani ar fi pus la cale un plan diabolic. Anchetatorii spun că, înainte să se arunce de la etaj, ar fi pregătit totul pentru ca explozia să aibă loc tocmai când iubita sa ar fi intrat în apartament.
Bărbatul ar fi apucat să îi spună iubitei adio, înainte să se arunce. A scăpat cu viaţă, dar este în stare critică, la spital. Pompierii spun că, din fericire, structura blocului în care locuia militarul nu a fost afectată în urma exploziei.

Update:
Militarul care ar fi încercat să-şi ucidă iubita a murit la spital. După ce a improvizat o bombă în apartament, bărbatul de 50 de ani s-a aruncat în gol. Casa lui a sărit în aer chiar în momentul în care intrau salvatorii, iubita lui şi fiica acesteia.

Patru oameni sunt răniţi, printre care şi o jurnalistă care a mers la faţa locului. Anchetatorii încearcă acum să găsească o explicaţie pentru gestul individului, potrivit antena3.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi