Skip to content
Politică

Planul lui Meleșcanu pentru Guvern, dacă ajunge la Cotroceni

Candidatul independent la prezidențiale Teodor Meleșcanu spune că românii sunt profund dezbinați, iar sarcina noului președinte este să-i armonizeze din nou și nu meargă pe „aceeași logică de război”.

„Românii sunt profund dezbinați. Sarcina președintelui este să armonizeze din nou oamenii, să-i mobilizeze să meargă într-o anumită direcție. Din păcate ideea la majoriatatea candidaților este să continue lupta, dar cu alte persoane. Se prelungește și se consacră ideea politică cum că ceilalți sunt dușmanii noștri. Se intră pe acceeași logică de război, de confruntare”, a afirmat fostul șef al SIE.

Acesta a susținut că dacă va ajunge președinte va dori un guvern cu un grup cât mai larg, care să-și decidă singur premierul.

„Pentru ca România să fie într-adevăr stat democratic, majoritatea parlamentară trebuie să decidă premierul. Nu e rolul președintelui să pună prim-miniștri, să facă majorități. Preferința mea va fi să discutăm cu un grup cât mai larg, să avem un guvern cât mai larg, un fel de uniune națională”, a mai spus Meleșcanu.

6 comentarii la “Planul lui Meleșcanu pentru Guvern, dacă ajunge la Cotroceni

  1. Inca odata Melescanu da dovada de integritate , de bun simt si ne dovedeste inca odata experienta pe care o are ! Eu voi vota cu dvs. domnule Melescanu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *