Skip to content
" "
Puterea Știrilor Video

Planuri de campanie la PNL. Virgil Popescu: Cred că vom câștiga detașat prezidențialele. Inclusiv în Mehedinți, care este un județ ”roșu”!

psnews.ro

Liberalii au început în forță campania electorală pentru prezidențiale. Președintele PNL Mehedinți, Virgil Popescu, a declarat, la ”Puterea Știrilor”, că există o mobilizare fără precedent a tuturor liberalilor din județ, obiectivul său, ca șef de filială județeană, fiind câștigarea ambelor tururi de scrutin.

”Am început în forță campania electorală pentru prezidențiale, avem o mobilizare fără precedent a tuturor liberalilor din județ, avem un program de campanie zilnic, se fac întâlniri cu cetățenii, se prezintă oferta președintelui Iohannis.

Eu cred că vom câștiga detașat această campanie prezidențială, inclusiv în Mehedinți care, să nu uităm, este un județ ”roșu” în momentul de față. Iar obiectivul meu, chiar dacă nu a fost impus de la centru, este câștigarea ambelor tururi de scrutin în județul Mehedinți.

Acum, după căderea guvernului, este mult mai multă deschidere față de PNL și președintele Iohannis în Mehedinți, suntem primiți mult mai bine”, a spus Virgil Popescu la ”Puterea Știrilor”.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *