Skip to content
Politică

Planurile lui Zgonea după plecarea de la șefia Camerei Deputaților: „În țară, nu ajunge?” EXCLUSIV

Planurile lui Zgonea după plecarea de la șefia Camerei Deputaților: „În țară, nu ajunge?”

Mai exact, contactat de redacția de știri Psnews.ro fostul președintele al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, ne-a dezvăluit care sunt planurile sale după plecarea de la șefia Camerei Deputaților.

CITIȚI ȘI: UPDATE Parlamentarii au decis: Valeriu Zgonea nu mai este șeful Camerei

Astfel, întrebat unde va alege să își petreacă perioada estivală, Valeriu Zgonea ne-a dezvăluit: „Acasă cu familia, mă odihnesc. Liniștit, calm, vin la Parlament când lucrez în cele 4 zile pe lună, și în rest cu familia, liniștit, mă dedic în totalitate familiei în iulie și august”.

Mai mult, fostul președinte al Camerei Deputaților ne-a spus și că nu intenționează să părăsească România.

„În țară, nu ajunge? Nu e bine în România? Nu sunt locuri frumoase în România? Aici nu am discutat încă, o să luăm decizia în familie, deocamdată am atât de multă treaba încât nu m-am concentrat, dar în următoarele săptămâni o să am un plan de vacanță. Dacă mă sunați peste două-trei săptămâni pot să vă zic, deocamdată nu pot să va spun. O să termine fetele școala să vedem școala, să vedem serbările și după aceea ne decidem. În principiu, deocamdată nu am un plan pe străinătate. Am un plan, dar e planul făcut pentru România. Nu am nicio chestiune, dar știti cum e, acuma am văzut ca sunt acuma last minute oferte, te hotărăști astăzi și mâine ai plecat. Să vedem cum e, mai complicat” a declarat Zgonea

În același context, întrebat dacă Turcia mai poate fi considerată o țară turistică sigură, fostul șef al Camerei Deputaților a susținut că: „Turcia este la fel de sigură ca orice stat care este în structura euroatlantică. Este o destinație sigură, și România este o destinație sigură. Eu vorbesc despre România, mă interesează România, nu Turcia sau Grecia. Nu cred că atentatele s-au dus către zonele în care au fost turiști, la Istanbul am înțeles că au fost doua atentate în ultima perioadă, dar Istanbul, dacă va uitați foarte bine, în ultimii 20-30 de ani întotdeauna au avut momente delicate în viața lor dar au reușit să treacă peste ele”.

 

 

1 comentariu la “Planurile lui Zgonea după plecarea de la șefia Camerei Deputaților: „În țară, nu ajunge?” EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *